Opinie o sklepie FabrykaZegarków.pl

W sumie ponad 3000 opinii na Opineo i Ceneo!

Opinie o sklepie fabrykazegarków.pl

Klient na pierwszym miejscu

W naszym sklepie Klient jest zawsze na pierwszym miejscu. Dążymy do tego, aby każdy zamówiony zegarek dotarł w możliwie najkrótszym czasie, dlatego też staramy się, aby większość z oferowanych modeli zegarków była dostępna „od ręki” w naszym sklepie stacjonarnym i magazynie. Pozwala nam to na realizację większości zamówień w ciągu 24h.

Zaufane opinie Ceneo

FabrykaZegarków na CENEO.pl

Dzięki nawiązaniu współpracy z jedną z największych polskich porównywarek cenowych – CENEO nasi klienci mają możlwość wystawienia opinii o dokonanych w naszym sklepie zakupach.

  • Ocena na Ceneo: 5,0 (znakomity)
  • Wystawionych opinii: ponad 2500
  • Wdrożony system zaufanych opinii

Zobacz nasz sklep na Ceneo »

Opinie o Fabrykazegarkow.pl na Opineo.pl

FabrykaZegarków na OPINEO.pl

  • Poleca ten sklep: 99% Klientów
  • Wystawionych opinii: prawie 1000
  • Wdrożony system wiarygodnych opinii

Zobacz nasz sklep na Opineo »

Ocena Fabrykazegarkow.pl - Opineo.pl
Opineo.pl

Opinie o nas

Nick: Ania, dodano: 6 marca 2021 | 15:41
sklep internetowy: Fabrykazegarkow.pl
Super
Przeczytaj opinię
Nick: miro, dodano: 6 marca 2021 | 09:45
sklep internetowy: Fabrykazegarkow.pl
towar i dostawa w pełni satysfakcjonujące
Przeczytaj opinię
Nick: Ala, dodano: 6 marca 2021 | 09:41
sklep internetowy: Fabrykazegarkow.pl
Jestem osobą, która bardzo rzadko dokonuje zakupów przez internet, gdyż zawsze towarzyszą mi obawy, że produkt nie będzie zgodny z opisem lub po prostu nie będzie spełniał moich oczekiwań. Pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni, miałam przyjemność robić zakupy w Fabryce Zegarków, gdzie udało mi się znaleźć poszukiwany model zegarka w bardzo atrakcyjnej cenie. Mimo późnej pory dokonania zakupu, niej zamówienie od razu było kompletowane, a sama przesyłka doszła dwa dni później (zapewne ze względu na weekend) co dla mnie jak najbardziej zasługuje na ogromny „plus”. Zadowolona jestem również z jakości samego produktu, który został w pełni zabezpieczony, zarówno sam zegarek wewnątrz oryginalnego opakowania (w ochronne folie) jak i cała przesyłka, dzięki czemu nic nie uległo zniszczeniu. Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep osobom, które chcą otrzymać dobry produkt w dobrej cenie :)
Przeczytaj opinię
Nick: Andrzej, dodano: 3 marca 2021 | 16:57
sklep internetowy: Fabrykazegarkow.pl
Dobry kontakt telefoniczny i e-mailowy, natychmiastowa realizacja zamówienia po otrzymaniu zapłaty. POLECAM!
Przeczytaj opinię
Nick: pawel, dodano: 3 marca 2021 | 13:52
sklep internetowy: Fabrykazegarkow.pl
szybko, zgodnie z opisem
Przeczytaj opinię
Nick: Jan Matusik, dodano: 3 marca 2021 | 12:36
sklep internetowy: Fabrykazegarkow.pl
Polecam
Przeczytaj opinię
Nick: Jury Kwidzyn, dodano: 3 marca 2021 | 11:59
sklep internetowy: Fabrykazegarkow.pl
Zamówiłem towar w czwartek, koło godziny 13.00. W piątek do godź 16.00 przesyłkę miałem w ręku! Rewelacja. Realizacja zamówienia, kontakt telefoniczny oraz zabezpieczenie przesyłki na najwyższym poziomie. Polecam sklep w 100%.
Przeczytaj opinię
Nick: Elza, dodano: 26 lutego 2021 | 09:51
sklep internetowy: Fabrykazegarkow.pl
Szybka realizacja zamówienia. Wrócę do tego sklepu i polecę go znajomym.
Przeczytaj opinię