Opinie o zegarkach

Opinie o zegarkach wszystkich marek

Poznaj opinie o zegarkach autorstwa naszych zadowolonych klientów. Poznaj kilkasiesiąt tysięcy zweryfikowanych opinii na temat zegarków na rękę to doskonała baza wiedzy i doświadczeń zakupowych polskich klientów.

Opinie o zegarkach na rękę Fabrykazegarków.pl

Sprawdź już teraz recenzje i komentarze o zegarkach dla wybranej marki. Kupuj zegarki sprawdzone przez wiarygodnych użytkowników i wybierz model zegarka na rękę, który spełni Twoje oczekiwania.

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów dotyczących zegarków!

Zegarek damski Pierre Ricaud Fashion P21073.129GQ

100%
Ocena: 5

Skórzany pasek w formie rzemyków skradł moje serce, zegarek jest niby elegancki, a jednak nieformalny. Ładnie układa się na nadgarstku i pasuje do wielu rzeczy. Zauroczył mnie brązowy kolor tarczy, doskonale współgra z moją garderobą.

Sofia

2024-03-28 10:08:24

Zegarek damski Versace Medusa Pop VE6G00323

100%
Ocena: 5

Marka Versace zawsze kojarzyła mi się z prestiżem i luksusem. Ich projekty są śmiałe czasem nieco ekscentryczne, co uważam za atut. Logiem marki jest meduza, która zdobi tarczę i pasek tego zegarka, w którym się zakochałam. Oprócz mody interesuje się mitologią. Czy ten zegarek nie jest po prostu Boski! Idealnie pasuje do mojej ukochanej pluszowej świnki!

Nadia

2024-03-27 10:41:18

Zegarek damski Bowa New York NY381-15-181M

100%
Ocena: 5

Ten model ma bardzo ładny kolor, niby opisany jest jako czarny, ale dla mnie to raczej antracyt. Koperta jest spora, ale cienka, dzięki czemu nie jest masywny. Lubie takie minimalistyczne zegarki, pasują do większości rzeczy. Duży plus za regulowana bransoletę, samodzielnie w dosłownie kilka sekund można to zrobić.

Sandra 86

2024-03-21 10:06:23

Zegarek męski Festina Classic F20437/1

100%
Ocena: 5

Super sikor

stary

2024-03-05 14:50:35

Zegarek męski Carl von Zeyten Neustadt Skeleton Automatic CVZ0008BLS

100%
Ocena: 5

Od dawna marzyłem o zegarku, który byłby minimum "open heart", a optymalnie modelem typu „skeleton”. Wybór padł na Carl von Zeyten Neustadt Skeleton Automatic. WYGLĄD De gustibus non est disputandum (o gustach się nie dyskutuje), ale ten zegarek jest po prostu piękny :-) Na szczególne uznanie zasługuje gilosz wykorzystany na tarczy, czyli wzór, który składa się z wielu powtarzających się linii. Doskonale widać to na załączonym zdjęciu. Elegancję tarczy zapewnia stonowany trójkolor granatu, srebra i złota. To właśnie złote koła nad godziną szóstą są głównymi bohaterami, gdyż poruszając się rytmicznie odmierzają czas i sprawiają, że można się w nie wpatrywać niczym w złote rybki w akwarium :-) Na szczególne uznanie zasługują detale, które są doskonale dopracowane i objawiają się np. grawerem inicjałów marki po lewej stronie koperty oraz na zapięciu skórzanego paska. Ten zegarek świetnie nadaje się do noszenia na co dzień, a dzięki swemu oryginalnemu wyglądowi doskonale sprawdzi się jako (nieco ekstrawagancki) dodatek do stroju formalnego. ERGONOMIA Mimo tego, że grubość koperty jest ponadstandardowa (16 mm) to zegarek „nosi się” bardzo wygodnie. Jest on dość ciężki (szerokość koperty to 46 mm), ale to zaleta, gdy czujesz, że masz na ręku solidny zegarek. Szafirowe szkło jest subtelnie wypukłe, co sprawia, że prezentuje doskonale cyferblat tego oryginalnego czasomierza. Dużą zaletą jest pasek, który w formie motylkowej zabezpiecza przez zgubieniem zegarka (gdyby się przypadkowo rozpiął mechanizm). FUNKCJONALNOŚĆ 1. Podwójny skeleton robi ogromne wrażenie, ponieważ poza przeszkolonym deklem, prawie cały cyferblat jest otwarty i widać całe wnętrze czasomierza (nie tylko małe okrągłe okienko, jak w większości zegarków typu „open heart”). Możliwość oglądania mechanizmu zarówno od strony awersu, jak i rewersu dodaje temu zegarkowi klasy, prestiżu i niezaprzeczalnego uroku. 2. Automatyczny mechanizm napędzają naturalne ruchy nadgarstka, co daje okazję obcowania z zegarmistrzowskim kunsztem (produkty Carl von Zeyten są bowiem składane i testowane ręcznie) oraz eliminuje konieczność wymieniania baterii. 3. Wskaźnik dzień/noc nadaje charakteru retro oraz „pazura”, dzięki którym ten czasomierz wyróżnia się na rynku. 4. Fluorescencyjne wskazówki oraz indeksy godzinowe sprawiają, że zegarek jest nie tylko piękny w swej klasyce, ale i funkcjonalny nocą. 5. Dwie strefy czasowe przydadzą się osobom, które dużo podróżują, dzięki czemu nie muszą za każdym przestawiać wskazówek na właściwą godzinę. JAKOŚĆ vs CENA Automatyczny skeleton w tak oryginalnym wydaniu to doskonały wybór za bardzo korzystną cenę. Obsługa sklepu jest idealna a dostawa zrealizowana została ekspresowo. Podsumowując, model Carl von Zeyten Neustadt Skeleton Automatic przyczynił się do spełnienia mojego „zegarkowego’ marzenia :-)

Łukasz

2024-02-25 14:34:33

Zegarek damski Lorus Classic RG247PX9

100%
Ocena: 5

Połączenie czerni, złota i połyskujących kryształków wygląda obłędnie. Bardzo podoba mi się sposób, w jaki zamocowany jest pasek, wygląda to bardzo oryginalnie. Zegarek przepięknie prezentuje się w zestawieniu z moją czarną garderobą. Polecam!

Sandrusia 96

2024-02-23 08:05:04

Zegarek męski Adriatica Aviation A8308.4125CH

100%
Ocena: 5

Lotniczy zegarek w wykonaniu Adriaticy! Super! Bardzo podoba mi się design, takie połączenie typowej dla Adriaticy stylistyki z lotniczym wzornictwem i funkcjonalnością. Datownik dni miesiąca okalający tarczę to kolejny plus. Myślę, że zegarek posłuży na lata.

Tomasz

2024-02-20 13:48:19

Zegarek damski Michael Kors Runway Chronograph MK7324

100%
Ocena: 5

Prześliczny Michael Kors, który był prezentem na urodziny. Jestem zachwycona jego wyglądem i jakością. Wcześniej posiadałam tańsze zegarki, które lubiłam, ale dopiero po tym, jak otrzymałam ten model, zrozumiałam co to jakość. Dziewczyny, naprawdę czuć różnicę w noszeniu, godzinie i ogólnie wyglądzie. Bardzo podoba mi się różowo-złoty odcień koperty i bransolety, jest bardzo czytelny i mimo że nie korzystam z funkcji na tarczy, to według mnie fajnie dodają uroku i zegarek wygląda po prostu bardzo dobrze.

Joanna

2024-01-23 11:47:38

Zegarek Męski Citizen Tsuyosa Sapphire Mechanical NJ0151-88X

100%
Ocena: 5

Niesamowite wzornictwo i kolorystyka. Gradient na tarczy jest mistrzostwem, efekt daje prawdziwą głębię tarczy. Do tego odcień niebieskiego robi wrażenie. Nie wiem, czy widziałem w życiu zegarek z tak charakterystycznym kolorem tarczy. Ogromnym plusem jest fakt, że jest to automat Miyota, co na pierwszy rzut oka wydawałoby się, że to jednak kwarc. Na pewno ciekawa pozycja w ofercie Citizena. Polecam!

Dawid Pe

2024-01-23 11:41:31

Zegarek męski Pierre Ricaud Classic Chronograph P97010.K2R4CH

100%
Ocena: 5

Zegarek wygląda fenomenalnie. Dodaje stylu i elegancji, mam ochotę go nie zdejmować.

Robert

2024-01-17 13:15:13

Zegarek męski Pierre Ricaud Classic Chronograph P97010.K2R4CH

100%
Ocena: 5

Zegarek jest fenomenalny, od dziś do pracy będę chodził tylko w koszuli żeby podkreślić jego elegancki styl

Robert

2024-01-17 12:28:26

Zegarek Błonie Polan Limitowane Automatic Polan-3

100%
Ocena: 5

Polskie marki naprawdę trzymają poziom. Błonie ośmielę się porównać nawet do japońskich zegarków, które mają już swoją renomę na rynku. Zegarek przyszedł w bardzo oryginalnym, drewnianym pudełku wraz z kompletem dokumentów. Tarcza przypomina mi Polskę za czasów PRL, ze względu na czcionkę i sam ogół. I jest to zdecydowanie atut! Dawno nie miałem czegoś tak wyjątkowego. Warto wspomnieć, że jest to automat, który sztywno trzyma 60-godziną rezerwę chodu.

Maciek

2023-11-30 14:16:09

Zegarek męski Adriatica Chronograf A8308.5125CH

100%
Ocena: 5

Zegarek marzenie... od mojej Marzenki. Zapytałem, skąd wiedziała, że to jest naprawdę dobry zegarek? Odpowiedziała, że Państwo jej doradzili. Przyznam, że to strzał w dziesiątkę. Jestem fanem lotniczych zegarków. Najbardziej podoba mi się forma datownika dnia tygodnia, którą wskazuje czwarta wskazówka. Sam chód również bardzo dobry, mechanizm bezbłędny, jak to Ronda, niezawodna.

Ryszard

2023-09-29 18:45:30

Zegarek damski Tissot PRX T137.210.11.351.00 (T1372101135100)

100%
Ocena: 5

Tissot to prawdziwa klasa i elegancja. Długo szukałam tego, idealnego zegarka i właśnie go mam! :) Kontakt ze sklepem 5/5!

Maryśka

2023-08-31 07:50:32

Zegarek damski Festina Classic F20557/4

100%
Ocena: 5

Złoto i granat to dla mnie idealne połączenie. Odważne a zarazem mega eleganckie. Nic dodać nic ująć. Zegarek bardzo mi się podoba i stanowi niedołączny element moich stylizacji. Gorąco polecam!

Michalina

2023-08-30 15:11:19

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin GMT 7642-5

100%
Ocena: 5

Od kilku lat mam, kupiony w Fabryce Zegarków, Zeppelin LZ127 Automatic. Piękny, zwracający uwagę design, perfekcyjna jakość wykonania, niezawodny. Wprawdzie jestem zwolennikiem zegarków z napędem mechanicznym, ale zamierzam dokupić do pary LZ127 Graf Zeppelin GMT o równie zachwycającym wyglądzie.

apatryda_ateista

2023-05-31 06:02:01

Zegarek męski Citizen Promaster Altichron BN4021-02E

100%
Ocena: 5

Zegarek super, posiadam od roku. Wszystko działa idealnie. Mały minus to sylikonowy pasek łatwo się okleja paproszkami z ubrań, a najgorsze, że pasek wysuwa się ze szlufek od zegarka.

raku

2023-01-18 19:51:41

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121504C

100%
Ocena: 5

Zegareczek schludny, ładnie się prezentuje na nadgarstku :)

Zuza

2022-08-30 09:27:25

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121504C

100%
Ocena: 5

Super zegarek! Właśnie o takim przez długi czas myślałam! Na razie zakładam go tylko na specjalne okazje. Niby klasyczny, ale robi szał wśród znajomych :) Gorąco polecam :)

xxx

2022-08-30 08:41:08

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121506C

100%
Ocena: 5

Dziewczyna jest z niego bardzo zadowolona. Mało brakuje, a niedługo zacznie go zakładać na noc ;P Jeszcze raz dziękuję miłej pani z obsługi za profesjonalną pomoc w wyborze :) Udało się :) Sklep i zegarek oceniam na 10/10 :D

Filip

2022-08-30 08:15:44

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121506C

100%
Ocena: 5

Zegareczek jest śliczny :3 Skusiłam się na jego zakup zachęcona dobrymi opiniami :) Nie mogę się doczekać dostawy i z niecierpliwością czekam :)

xoxo

2022-08-30 08:12:44

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121503C

100%
Ocena: 5

Zachwycający jest ten model. Uwiodła mnie oczywiście ta różowa tarcza. Szukałam zegarka w czerni i srebrze, ale ten przykuł mój wzrok i musiałam go kupić :D Bardzo się cieszę z zakupu, zegarek jest piękny, wygląda świetnie. Bardzo dobrze wykonany, świetna bransoleta, ten grawer na deklu... Polecam!

Marianna

2022-08-29 10:33:51

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121503C

100%
Ocena: 5

Bardzo ładna dla oka stylistyka - kolor, bransoleta, to podwójne wykończenie stali szlachetnej robi dobre wrażenie. Uwielbiam takie małe klasyki w nowoczesnej odsłonie. I ta fantastyczna tarcza, ten kolor jest świetny, a do tego jest niezwykle czytelna. Super zakup, polecam.

Krystyna

2022-08-29 10:28:29

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121502C

100%
Ocena: 5

Przepiękny zegarek. Przesyłka przyszła ekspresowo i wszystko było porządnie zapakowane. Polecam :)

Fenia

2022-08-29 10:17:19

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121502C

100%
Ocena: 5

Mam i sobie chwalę :) To świetny dodatek na każdą okazję. Jednocześnie elegancki i niezobowiązujący, a jakość robi wrażenie i ta piękna turkusowa tarcza :) To mówi samo za siebie :)

Ziuta

2022-08-29 10:13:48

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121506C

100%
Ocena: 5

Nie tyle, że ten zegarek doskonale mi się nosi, to jeszcze przyciąga wzrok mój i moich przyjaciół przez tę elegancką i nowoczesną stylistykę. Kocham połączenia srebrnego koloru z różowym złotem, a w tym zegarku to jest coś pięknego :) Kusiło, kusiło i w końcu dałam się namówić samej sobie :D Kupiłam go już jakiś czas temu i nie żałuję :) Super jakość!

Liza

2022-08-29 09:21:20

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221504

100%
Ocena: 5

Venezianico to moje zegarkowe odkrycie tego roku! Uwielbiam wyszukiwać mało znane marki, niszę w świecie zegarmistrzowskim. Szukam zazwyczaj poza Szwajcarią, żeby skonfrontować jakość Swiss Made i nie Swiss Made :) Venezianico dorównuje wielu "szwajcarom" wykonaniem i działaniem. Zachwyt!

Robert

2022-08-26 07:31:48

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221503

100%
Ocena: 5

Kolor niecodzienny, ale to właśnie w nim tkwi urok tego zegarka. Pozwala się wyróżnić, a jednocześnie jest bardzo elegancki. Cieszę się, że zdecydowałem się na trochę wyrazistego koloru!

Błażej

2022-08-26 07:18:18

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221502

100%
Ocena: 5

Pracuję w biurze na stanowisku, które wymaga częstych spotkań z klientami, a więc nienagannej prezencji. I ten zegarek pomaga mi o nią dbać. Wygląda rewelacyjnie w zestawieniu z garniturem, nie jest nachalny, ale przyciąga spojrzenia. Jak do tej pory to mój ideał. Polecam.

Wiktor

2022-08-24 08:18:52

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221507

100%
Ocena: 5

Zegarek podbił serce mojego męża. Dostał go z okazji naszej rocznicy i mówi, że nie mógłby wymarzyć sobie lepszego prezentu. Model super prezentuje się na nadgarstku, detale i grawer na tyle robią wrażenie :)

Anna

2022-08-23 05:47:00

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221505

100%
Ocena: 5

To świetny garniturowiec, który sprawdzi się też na mniej oficjalne okazje. Jakość materiałów czuć i widać już przy pierwszym założeniu. Z czystym sumieniem mogę polecić :)

Artur

2022-08-22 07:30:04

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221504

100%
Ocena: 5

Polecam wszystkim, którzy cenią jakość i luksusowe dodatki w przystępnej cenie. Zegarek sprawuje się idealnie i tak samo wygląda.

Tymon

2022-08-22 07:21:51

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221503

100%
Ocena: 5

Bogata czerwień przyciągnęła mnie do tego zegarka. Idealnie oddaje klimat Wenecji, skąd parę dni temu wróciłem. Kolor świetnie komponował się lampką czerwonego wina. Zegarek polecam, jakość na najwyższym poziomie :)

Julek

2022-08-18 10:57:54

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221502

100%
Ocena: 5

Kupiłam ten zegarek w prezencie urodzinowym dla taty i wracam z recenzją, którą kazał mi tu umieścić :) To tak, zegarek po kilku miesiącach noszenia dalej wygląda jak nowy, zbiera dużo komplementów, szczególnie za kolor, a do tego jest czytelny i dokładny. Zachwyty nad wyglądem podzielam, a co do reszty musicie zaufać słowom taty :)

E.

2022-08-17 12:30:53

Zegarek męski Epos Passion Automatic 3501.132.20.13.25

80%
Ocena: 4

Super zegarek, ale: rezerwa chodu to nie 38 h, a w praktyce 15-20 godzin. W ciągu doby spieszy 2 minuty. Wymaga pilnowania, ustawiania i stałej regulacji. :)

Marek

2022-08-12 14:36:57

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121503C

100%
Ocena: 5

Piękny i delikatny - marzenie chyba każdej kobiety :) Zegarek ma same zalety, a kupiłam go już chyba z miesiąc temu. Wygodna bransoleta, subtelny odcień tarczy i dokładna praca mechanizmu :) 10/10

Beti

2022-08-08 11:09:37

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121504C

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo elegancki, klasyczny i ze świetnej jakości materiałów. Uwielbiam te modele o tak ponadczasowym wykonaniu. Sprawdzają się. Jestem z niego bardzo zadowolona :)

Terenia

2022-08-08 10:52:43

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221507

100%
Ocena: 5

Szlifowana tarcza zdecydowanie przyciąga spojrzenie. I to nie tylko moje! Ludzie często mówią miłe rzeczy na temat tego zegarka i wcale im się nie dziwię. Prezentuje się elegancko, działa bezproblemowo, rezerwa chodu spokojnie daje radę. Plus ciekawy akcent w postaci niebieskich wskazówek. Jestem na tak!

Filip

2022-08-02 12:45:10

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221505

100%
Ocena: 5

Zachwycająca klasyka w ponadczasowej formie. Wysoka jakość sprawia, że zegarek posłuży długie dłuugie lata. Jestem zadowolony z zakupu, bo model pasuje mi i na co dzień, i na wyjścia, zbiera mnóstwo komplementów. Polecam!

Mikołaj

2022-08-02 12:42:12

Zegarek męski Venezianico Nereide Ultraleggero 3921508C

100%
Ocena: 5

Ten model noszę już jakiś czas i muszę przyznać, że sprawdza się pod każdym względem. Bransoleta nie powoduje dyskomfortu podczas noszenia :)

Alojzy

2022-08-02 12:37:24

Elementy 1 do 40 727 całkowita