Opinie o zegarkach

Opinie o zegarkach wszystkich marek

Poznaj opinie o zegarkach autorstwa naszych zadowolonych klientów. Poznaj kilkasiesiąt tysięcy zweryfikowanych opinii na temat zegarków na rękę to doskonała baza wiedzy i doświadczeń zakupowych polskich klientów.

Opinie o zegarkach na rękę Fabrykazegarków.pl

Sprawdź już teraz recenzje i komentarze o zegarkach dla wybranej marki. Kupuj zegarki sprawdzone przez wiarygodnych użytkowników i wybierz model zegarka na rękę, który spełni Twoje oczekiwania.

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów dotyczących zegarków!

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221502

100%
Ocena: 5

Kupiłam ten zegarek w prezencie urodzinowym dla taty i wracam z recenzją, którą kazał mi tu umieścić :) To tak, zegarek po kilku miesiącach noszenia dalej wygląda jak nowy, zbiera dużo komplementów, szczególnie za kolor, a do tego jest czytelny i dokładny. Zachwyty nad wyglądem podzielam, a co do reszty musicie zaufać słowom taty :)

E.

2022-08-17 12:30:53

Zegarek męski Venezianico Redentore Riserva di Carica 1321504

100%
Ocena: 5

Ten zegarek to mój prezent urodzinowy od najbliższych, często robimy sobie podarki z Fabryki Zegarków, bo mamy dobre doświadczenia z tym sklepem. Cieszę się z tego modelu, nie jest to kolejny nudny czarny zegarek, bo robotę robią tu niebieskie szczegóły. W ten sposób mam jednocześnie klasyczny i oryginalny dodatek/

Nikodem

2022-08-17 12:21:48

Zegarek męski Venezianico Redentore Riserva di Carica 1321503

100%
Ocena: 5

Uznawana przez wielu za nudną szarość tutaj wygląda bardzo dobrze. Powłoka antyrefleksyjna na szkle faktycznie ułatwia odczyt godziny, a dzięki wskazaniu rezerwy chodu wiem, że zbliża się czas "rozładowania" zegarka. Pasek z naturalnej skóry sprawia, że nic nie uwiera i nie obciera podczas noszenia. Cieszę się, że wybrałem właśnie ten model.

Kuba

2022-08-17 12:17:03

Zegarek męski Venezianico Redentore Riserva di Carica 1321502

100%
Ocena: 5

Przemawia do mnie ideologia Venezianico, a do tego w kolekcji mam już trochę szwajcarskich modeli. Zdecydowałem się więc na to niebieskie cudo, które jakością wcale nie odbiega od zegarków Swiss Made. Działanie na najwyższym poziomie oraz położenie nacisku na detale to doskonałe posunięcie ze strony producentów. To właśnie design i bezawaryjność czynią z tego zegarka dodatek idealny, który posłuży przez lata.

Piotr

2022-08-17 12:07:49

Zegarek męski Epos Passion Automatic 3501.132.20.13.25

80%
Ocena: 4

Super zegarek, ale: rezerwa chodu to nie 38 h, a w praktyce 15-20 godzin. W ciągu doby spieszy 2 minuty. Wymaga pilnowania, ustawiania i stałej regulacji. :)

Marek

2022-08-12 14:36:57

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121503C

100%
Ocena: 5

Piękny i delikatny - marzenie chyba każdej kobiety :) Zegarek ma same zalety, a kupiłam go już chyba z miesiąc temu. Wygodna bransoleta, subtelny odcień tarczy i dokładna praca mechanizmu :) 10/10

Beti

2022-08-08 11:09:37

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121504

100%
Ocena: 5

Zegarek świetnie wygląda. To był chyba jeden z najlepszych, jak nie najlepszych, udanych zakupów. Co tu dużo mówić - włoski majstersztyk :) Piękny i ponadczasowy :) Zamówienie faktycznie przyszło praktycznie z dnia na dzień, czego się nie spodziewałam ;) Polecam :)

Ola

2022-08-08 11:06:48

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121502

100%
Ocena: 5

Zegarek przepiękny :) Dostałam w prezencie na 40. urodziny i to był strzał w 10. Śliczny kolor przypominający mi o Wenecji, super wykonanie i te materiały - pasek jest bardzo delikatny w dotyku. Super!

Renata

2022-08-08 11:01:39

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121502

100%
Ocena: 5

Marka Venezianico po raz kolejny mnie zachwyciła. Zegarek w 100% idealny :) Nie mam zastrzeżeń zarówno co do pięknego koloru, jakości materiałów, jak i pracy mechanizmu :) Polecam!

Maryś

2022-08-08 10:59:14

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121504C

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo elegancki, klasyczny i ze świetnej jakości materiałów. Uwielbiam te modele o tak ponadczasowym wykonaniu. Sprawdzają się. Jestem z niego bardzo zadowolona :)

Terenia

2022-08-08 10:52:43

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121501C

100%
Ocena: 5

W życiu bym nie pomyślała, że żółty tak dobrze wygląda ze srebrnym :D Dodatkowy plus za obsługę sklepu, model pojawił się na moim nadgarstku dzięki radzie z czatu, i nie żałuję :) :)

Magdalena

2022-08-05 13:56:51

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121501

100%
Ocena: 5

Jestem usatysfakcjonowana zarówno jakością tego modelu, jak i obsługą sklepu. Mogłam cieszyć się moim zegarkiem już następnego dnia!

Elżbieta

2022-08-04 13:56:14

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121503

100%
Ocena: 5

Zegarek jest moim prezent zaręczynowym :) I, o ironio, dostałam go właśnie (oczywiście wraz z pierścionkiem ;P), będąc w Wenecji. Delikatny, nowoczesny, niezwykle kobiecy i czuć to "coś". Stwierdzam, że ten zegarek z powodzeniem sprawdzi się jako prezent na przeróżne okazje, nie tylko te zaręczynowe :D

Ula

2022-08-03 13:34:04

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121502

100%
Ocena: 5

Zegarek kupiłam po dłuższym zastanowieniu. Jeden od tej marki już mam i poszukiwałam czegoś od innej, ale nic nie mogłam znaleźć, co by mnie zadowoliło. No i kierowana doświadczeniem z poprzedniego udanego zakupu, nabyłam i ten zegareczek :) Uwielbiam tę jakość, materiały przyjemne w dotyku i ten obłędny kolor :) Zegarek jest w mojej kolekcji od zaledwie 2 dni, ale nie żałuję :3

Kaśka

2022-08-03 13:26:07

Zegarek męski Venezianico Redentore Riserva di Carica 1321505

100%
Ocena: 5

Jakość Venezianico rzuca się w oczy, jak się tylko patrzy na ten model, dlatego nie jestem zdziwiony, że doskonale leży na ręce. Do tego te detale na tarczy... Zdecydowanie polecam!

W. Borowski

2022-08-03 12:30:17

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221501

100%
Ocena: 5

Szukałam zegarka na prezent dla człowieka o barwnej osobowości, zajmującego jednak wysokie stanowisko i noszącego na co dzień garnitur. Ten model okazał się wyborem idealnym! Odważne barwy łączą się tu z klasyczną formą, a całość zapiera dech w piersiach. Każdy detal jest tu na najwyższym poziomie! Obdarowany zadowolony co najmniej tak samo, jak ja :)

Beata

2022-08-02 12:48:14

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221507

100%
Ocena: 5

Szlifowana tarcza zdecydowanie przyciąga spojrzenie. I to nie tylko moje! Ludzie często mówią miłe rzeczy na temat tego zegarka i wcale im się nie dziwię. Prezentuje się elegancko, działa bezproblemowo, rezerwa chodu spokojnie daje radę. Plus ciekawy akcent w postaci niebieskich wskazówek. Jestem na tak!

Filip

2022-08-02 12:45:10

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221505

100%
Ocena: 5

Zachwycająca klasyka w ponadczasowej formie. Wysoka jakość sprawia, że zegarek posłuży długie dłuugie lata. Jestem zadowolony z zakupu, bo model pasuje mi i na co dzień, i na wyjścia, zbiera mnóstwo komplementów. Polecam!

Mikołaj

2022-08-02 12:42:12

Zegarek męski Venezianico Nereide Ultraleggero 3921503C

100%
Ocena: 5

Ten model noszę już jakiś czas i muszę przyznać, że sprawdza się pod każdym względem. Bransoleta nie powoduje dyskomfortu podczas noszenia :)

Alojzy

2022-08-02 12:37:24

Zegarek męski Venezianico Nereide Ultraleggero 3921503

100%
Ocena: 5

Dostawa bez zarzutu, model wspaniały! Jestem z niego bardzo zadowolony, świetnie prezentuje się na spotkaniach biznesowych. Dodatkowym atutem jest fakt, że się nie rysuje, na tym etapie spodziewałbym się rysek a w ogóle ich nie dostrzegam :)

Dariusz K.

2022-08-01 15:18:51

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121502

100%
Ocena: 5

Kolor - prześliczny, delikatny i taki soczysty :D W tym zegarku czuć prawdziwą włoską robotę i te przyjemne w dotyku materiały i gładkie kształty - taka mała zegarkowa perełka :) Zegarek niby elegancki, ale świetnie sprawdza się na co dzień. Serdecznie polecam!

Oleńka

2022-08-01 13:16:43

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121501C

100%
Ocena: 5

Ze względu na dużą promocję zdecydowałam się zamówić sobie prezent w postaci tego zegarka. Byłam delikatnie zaniepokojona tym, czy żółta tarcza nie okaże się zbyt ekstrawagancka, ale sam fakt, że cały model tak elegancko się mieni, absolutnie mnie zachwyca! Nie wykluczam, że za jakiś czas skuszę się na kolejny model :)

Justyna

2022-07-29 13:46:12

Zegarek męski Venezianico Nereide Ultraleggero 3921502

100%
Ocena: 5

Kupiłam ten zegarek mojemu mężowi na urodziny i to ja nie mogę przestać na niego patrzeć. Ten niebieski kolor doskonale wygląda na jego ręce!

Magda

2022-07-29 13:42:06

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121501

100%
Ocena: 5

No czyż on nie jest piękny? W końcu mogę mieć zegarek w moim ulubionym kolorze, który jednocześnie jest elegancki i pasuje do biura. Najlepszy prezent urodzinowy, jaki mogłam sobie wymarzyć :)

Ewa

2022-07-28 13:47:31

Zegarek męski Venezianico Nereide Ultraleggero 3921501

100%
Ocena: 5

Mam wielką słabość do obserwacji mechanizmu, dlatego nie jestem w stanie oderwać wzroku od tarczy tego zegarka. Dodatkowo nigdy bym nie przypuszczał, że zielony model mi się sprawdzi. Jestem absolutnie zachwycony.

Jacek

2022-07-28 13:39:43

Zegarek męski Venezianico Redentore Riserva di Carica 1321505

100%
Ocena: 5

Zegarek dziś do mnie dotarł, jestem zachwycony, nie mogę oderwać oczu od tej mieniącej się tarczy. Polecam każdemu, kto potrzebuje eleganckiego dodatku, ja się zakochałem!

Jakub

2022-07-27 13:59:13

Zegarek męski Venezianico Nereide 42 3321508C

100%
Ocena: 5

Sprawiłam ten model jako prezent, mąż był zachwycony, zwłaszcza przez tę złoto-czarną kolorystykę :)

Magdalena

2022-07-27 13:57:11

Zegarek męski Venezianico Nereide Ultraleggero 3921503C

100%
Ocena: 5

Dostałem ten model od żony na pierwszą rocznicę ślubu i nie mogła trafić lepiej, model jest idealny w każdym detalu. Dziękuję!

Joachim

2022-07-26 13:58:11

Zegarek męski Venezianico Nereide 42 3321506

100%
Ocena: 5

Piękny, elegancki zegarek, ten brąz paska doskonale komponuje się z czerwono=czarno=srebrną kolorystyką reszty. Uwielbiam!

Grażyna

2022-07-26 13:55:04

Zegarek męski Iron Annie Flight Control Dual Time IA-5140-5

100%
Ocena: 5

Bardzo fajny model, super wygodny pasek. Świetnie wygląda na ręku.

Artur4

2022-07-19 08:00:36

Zegarek damski Tommy Hilfiger Zoey 1782408

100%
Ocena: 5

Jestem bardzo zadowolona z zegarka. Polecam.

Zosia

2022-06-02 14:06:44

Zegarek damski Pierre Ricaud Classic P51023.1212Q

100%
Ocena: 5

Zegarek prosty, delikatny i idealny w swej prostocie, takiego zegarka szukałam od dłuższego czasu. Pomimo grawerowania realizacja błyskawiczna ❤️ gratuje i polecam każdemu, kto szuka zegarka idealnego. Dziękuję!

Pańcia

2022-05-11 19:54:32

Zegarek męski Seiko 5 Sports Red Special Brian May Automatic Limited Edition SRPH80K1

100%
Ocena: 5

Wspaniały model z akcentami gitary. Intensywna kolorystyka, która pasuje również do mojej gitary. Cieszę się, że udało mi się zdobyć ten limitowany model. Łapcie okazję, póki jeszcze jest dostępna. Polecam 32 latek z Białegostoku!

KARol

2022-05-04 12:59:08

Zegarek męski Seiko 5 Sports Red Special Brian May Automatic Limited Edition SRPH80K1

100%
Ocena: 5

Zjawiskowy zegarek, nie mogłem doczekać się przesyłki, na szczęście szybko dotarła :D Model prezentuje się doskonale, widać, że zrobiony jest z dbałością o najmniejsze szczegóły. Polecam!

Adam

2022-05-04 12:54:16

Zegarek męski Vostok Europe Rocket N1 NH35A-225B616

100%
Ocena: 5

Bardzo dokładny a wygląd na nadgarstku obłęd.

Jaro

2022-04-16 20:44:08

Zegarek męski Festina Chrono Bike F20523/1

100%
Ocena: 5

Zegarek super.

jaco

2022-03-28 15:14:02

Ładowarka Garett Sport 23 GPS Charger 5903246281446

100%
Ocena: 5

Dobra jakość. Wszystko działa bardzo dobrze. Szybka wysyłka. Polecam.

Kobiel

2022-03-18 09:28:26

Ładowarka Garett Sport 23 GPS Charger 5903246281446

100%
Ocena: 5

Polecam. Działa jak należy

Zygi

2022-02-22 09:33:00

Zegarek damski Bowa New York NY385-15-181L

100%
Ocena: 5

Popieram komentarz niżej, kupiłam idąc za poradą pani na infolinii, a potem upewniłam się jeszcze na czacie, czy to dobry wybór. Nie skłamię, mówiąc, że nie żałuję. Szybko przyszedł do paczkomatu, bardzo dokładnie zapakowany, od razu go mogłam sobie ustawić i po prostu zacząć nosić. Coś ślicznego dla każdego :D

Franchie

2022-02-09 11:44:54

Zegarek damski Bowa Tokyo TO337-27-166L

100%
Ocena: 5

Niedrogi, ale bardzo kunsztowny, ładne połączenie kolorów różowego złota i szarego. Jestem bardzo zadowolona, zakup wydaje się udany - na razie nie mam zastrzeżeń do działania i noszenia. Pasek jeszcze musi się ułożyć, ale to normalne chyba przy nowym zegarku. Sklep oceniam wysoko, zakupy były szybkie i bez problemów.

habibe

2022-02-09 11:42:47

Elementy 1 do 40 1385 całkowita