Opinie o zegarkach

Opinie o zegarkach wszystkich marek

Poznaj opinie o zegarkach autorstwa naszych zadowolonych klientów. Poznaj kilkasiesiąt tysięcy zweryfikowanych opinii na temat zegarków na rękę to doskonała baza wiedzy i doświadczeń zakupowych polskich klientów.

Opinie o zegarkach na rękę Fabrykazegarków.pl

Sprawdź już teraz recenzje i komentarze o zegarkach dla wybranej marki. Kupuj zegarki sprawdzone przez wiarygodnych użytkowników i wybierz model zegarka na rękę, który spełni Twoje oczekiwania.

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów dotyczących zegarków!

Zegarek męski Oris Divers Sixty-Five Chronograph 01 771 7791 4054-07 8 20 18

100%
Ocena: 5

Wahałem się przez wzgląd na cenę, ale nie żałuję zakupu. Porządnie wykonany, funkcjonalny.

Misiek

2024-06-26 09:09:17

Zegarek męski Timex Heritage Waterbury TW2V42400

100%
Ocena: 5

Jest bardzo oryginalny. Przypadł mi do gustu, ale nie tylko wygląd ma fajny. Wyposażono go w datownik, chronograf, tachymetr i czas dobowy. Jeśli szukasz, tak ja szukałem ciekawego, ale też funkcjonalnego zegarka, to koniecznie spójrz na Timexa.

Mathie

2024-05-28 07:05:45

Zegarek damski Guess Cubed GW0606L2

100%
Ocena: 5

Powiem szczerze, że markę Guess raczej omijam. Ich projekty są bardzo bogato zdobione, takie wręcz pstrokate i przaśne. Dlatego nie wierzyłam, jak zobaczyłam ten kobiecy, stonowany złoty zegarek. Ma ładny odcień, zdobioną subtelnie tarcze i nic poza tym.  Bardzo gustowny dodatek. Teraz już nie popełnię tego błędu i będę obserwować nowości od Guess. W oko wpadła mi tez biżuteria od nich.

Caroline

2024-05-23 09:00:31

Zegarek męski Citizen Super Titanium AW1641-81E

100%
Ocena: 5

Zegarek kupiłam z myślą o tacie, który narzeka, że wszystkie zegarki są ciężkie. w tym przypadku koperta i bransoleta zostały odlane z tytanu, dzięki czemu są znaczącą lżejsze. Misja wykonana, tata zadowolony, docenił również mechanizm solarny. Teraz chodzi na spacery i wyciąga nadgarstek do słońca. 

Adamus

2024-05-20 06:17:44

Zegarek męski Strand by Obaku Seychelles S703GMBBMB-DS

100%
Ocena: 5

Zegarek dobrej jakości i w przystępnej, niewygórowanej cenie. Nosze do pracy, jak i na co dzień. Tarcze zdobią dwie czerwone subtarcze datownika dni miesiąca i czasu dobowego. Dzięki nim nie jest to kolejny zwykły czarny zegarek, a i plus za funkcjonalność. Polecam.

Ludwik IV

2024-04-12 07:19:27

Zegarek damski Pierre Ricaud Fashion P21073.129GQ

100%
Ocena: 5

Skórzany pasek w formie rzemyków skradł moje serce, zegarek jest niby elegancki, a jednak nieformalny. Ładnie układa się na nadgarstku i pasuje do wielu rzeczy. Zauroczył mnie brązowy kolor tarczy, doskonale współgra z moją garderobą.

Sofia

2024-03-28 10:08:24

Zegarek damski Bowa New York NY381-15-181M

100%
Ocena: 5

Ten model ma bardzo ładny kolor, niby opisany jest jako czarny, ale dla mnie to raczej antracyt. Koperta jest spora, ale cienka, dzięki czemu nie jest masywny. Lubie takie minimalistyczne zegarki, pasują do większości rzeczy. Duży plus za regulowana bransoletę, samodzielnie w dosłownie kilka sekund można to zrobić.

Sandra 86

2024-03-21 10:06:23

Zegarek męski Adriatica Aviation A8308.4125CH

100%
Ocena: 5

Lotniczy zegarek w wykonaniu Adriaticy! Super! Bardzo podoba mi się design, takie połączenie typowej dla Adriaticy stylistyki z lotniczym wzornictwem i funkcjonalnością. Datownik dni miesiąca okalający tarczę to kolejny plus. Myślę, że zegarek posłuży na lata.

Tomasz

2024-02-20 13:48:19

Zegarek damski Michael Kors Runway Chronograph MK7324

100%
Ocena: 5

Prześliczny Michael Kors, który był prezentem na urodziny. Jestem zachwycona jego wyglądem i jakością. Wcześniej posiadałam tańsze zegarki, które lubiłam, ale dopiero po tym, jak otrzymałam ten model, zrozumiałam co to jakość. Dziewczyny, naprawdę czuć różnicę w noszeniu, godzinie i ogólnie wyglądzie. Bardzo podoba mi się różowo-złoty odcień koperty i bransolety, jest bardzo czytelny i mimo że nie korzystam z funkcji na tarczy, to według mnie fajnie dodają uroku i zegarek wygląda po prostu bardzo dobrze.

Joanna

2024-01-23 11:47:38

Zegarek Męski Citizen Tsuyosa Sapphire Mechanical NJ0151-88X

100%
Ocena: 5

Niesamowite wzornictwo i kolorystyka. Gradient na tarczy jest mistrzostwem, efekt daje prawdziwą głębię tarczy. Do tego odcień niebieskiego robi wrażenie. Nie wiem, czy widziałem w życiu zegarek z tak charakterystycznym kolorem tarczy. Ogromnym plusem jest fakt, że jest to automat Miyota, co na pierwszy rzut oka wydawałoby się, że to jednak kwarc. Na pewno ciekawa pozycja w ofercie Citizena. Polecam!

Dawid Pe

2024-01-23 11:41:31

Zegarek męski Pierre Ricaud Classic Chronograph P97010.K2R4CH

100%
Ocena: 5

Zegarek wygląda fenomenalnie. Dodaje stylu i elegancji, mam ochotę go nie zdejmować.

Robert

2024-01-17 13:15:13

Zegarek męski Pierre Ricaud Classic Chronograph P97010.K2R4CH

100%
Ocena: 5

Zegarek jest fenomenalny, od dziś do pracy będę chodził tylko w koszuli żeby podkreślić jego elegancki styl

Robert

2024-01-17 12:28:26

Zegarek męski Seiko Prospex Alpinist Automatic Limited Edition SPB210J1

100%
Ocena: 5

Miałem już kilka japońców i jednak Seiko jest numerem jeden. Jestem bardzo zadowolony, że marka sięgnęła po stosunkowo niewielką kopertę, tylko 40 mm i udało jej się jeszcze zmieścić dwie koronki. Świetna kolorystyka, bardzo ciemna zieleń wygląda wręcz idealnie ze złotą stalą, Do tego klimat samej tarczy... urzekł mnie ten styl i ta lupa datownika. Polecam każdemu kto lubi automaty, mechanizm daje rade na te 70 godzin, na ten moment noszę praktycznie codziennie, ale bywało, że Seiko został w szufladzie, po weekendzie chód pozostawał praktycznie bezbłędny.

Jakub

2023-10-17 14:35:55

Zegarek damski Timex Transcend Celestial TW2V52100

100%
Ocena: 5

Nie sądziłam, że na żywo zegarek będzie wyglądał AŻ TAK spektakularnie!! Pięknie odbija światło, wszystkie możliwe elementy wraz z kopertą. Konstelacja na tarczy wygląda bardzo porządnie, jest mega ciekawa. Co do samego zegarka to muszę przyznać, że bardzo wygodny. To mój pierwszy raz, kiedy bransoleta jest siateczkowa, ma to wiele swoich plusów, przede wszystkim nie miałam problemu z dopasowaniem zegarka do ręki, nie przycina skóry i idealnie przylega. Timex nosi się dobrze, jest dosyć malutki, mimo to łatwo jest go odczytywać. Dziewczyny polecam!! W życiu coś na żywo nie zaskoczyło mnie aż tak pozytywnie!!

Kasia01

2023-10-16 07:53:44

Zegarek męski Fossil Machine FS5900

100%
Ocena: 5

Już kilka razy ktoś zaczepił mnie i zapytał o zegarek. Taki właśnie chciałem, który zwraca na siebie uwagę, a jednak jest dosyć klasyczny. Podoba mi się tarcza, taka nowoczesna, super pasuje do stylówek. Nie jestem fanem tradycyjnych zegarków i właśnie ten ma coś w sobie. Po zakupie tego modelu zacząłem bardziej śledzić markę Fossil i już mam ochotę na kolejny zegarek. Mogę szczerze ją polecić, zegarek jest ładnie wykonany, są detale, godzina się nie śpieszy ani nie spóźnia. Ogólnie polecam.

Kajetan

2023-09-29 18:47:14

Zegarek męski Adriatica Chronograf A8308.5125CH

100%
Ocena: 5

Zegarek marzenie... od mojej Marzenki. Zapytałem, skąd wiedziała, że to jest naprawdę dobry zegarek? Odpowiedziała, że Państwo jej doradzili. Przyznam, że to strzał w dziesiątkę. Jestem fanem lotniczych zegarków. Najbardziej podoba mi się forma datownika dnia tygodnia, którą wskazuje czwarta wskazówka. Sam chód również bardzo dobry, mechanizm bezbłędny, jak to Ronda, niezawodna.

Ryszard

2023-09-29 18:45:30

Zegarek damski Tissot PRX T137.210.11.351.00 (T1372101135100)

100%
Ocena: 5

Tissot to prawdziwa klasa i elegancja. Długo szukałam tego, idealnego zegarka i właśnie go mam! :) Kontakt ze sklepem 5/5!

Maryśka

2023-08-31 07:50:32

Zegarek męski Diesel Timeframe Chronograph DZ4544

100%
Ocena: 5

Szybka wysyłka, zegarek dobrze zabezpieczony. Do zegarka została dołączona karta gwarancyjna oraz dowód zakupu. Po kilku dniach użytkowania mogę stwierdzić, że ten model to idealny strzał w dziesiatkę.

Klementyna

2023-08-30 15:02:31

Zegarek Męski Citizen Leather BF2011-01EE

100%
Ocena: 5

Jak go zobaczyłem, to mi korki wywaliło. Zegarek czadowy, wygląda sportowo i elegancko. Kupię jeszcze jednego chyba dla teścia, choć go nie lubię.

Graffen

2023-06-21 14:51:14

Zegarek męski Zeppelin LZ127 Graf Zeppelin GMT 7642-5

100%
Ocena: 5

Od kilku lat mam, kupiony w Fabryce Zegarków, Zeppelin LZ127 Automatic. Piękny, zwracający uwagę design, perfekcyjna jakość wykonania, niezawodny. Wprawdzie jestem zwolennikiem zegarków z napędem mechanicznym, ale zamierzam dokupić do pary LZ127 Graf Zeppelin GMT o równie zachwycającym wyglądzie.

apatryda_ateista

2023-05-31 06:02:01

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121504C

100%
Ocena: 5

Zegareczek schludny, ładnie się prezentuje na nadgarstku :)

Zuza

2022-08-30 09:27:25

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121504C

100%
Ocena: 5

Super zegarek! Właśnie o takim przez długi czas myślałam! Na razie zakładam go tylko na specjalne okazje. Niby klasyczny, ale robi szał wśród znajomych :) Gorąco polecam :)

xxx

2022-08-30 08:41:08

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121506C

100%
Ocena: 5

Dziewczyna jest z niego bardzo zadowolona. Mało brakuje, a niedługo zacznie go zakładać na noc ;P Jeszcze raz dziękuję miłej pani z obsługi za profesjonalną pomoc w wyborze :) Udało się :) Sklep i zegarek oceniam na 10/10 :D

Filip

2022-08-30 08:15:44

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121506C

100%
Ocena: 5

Zegareczek jest śliczny :3 Skusiłam się na jego zakup zachęcona dobrymi opiniami :) Nie mogę się doczekać dostawy i z niecierpliwością czekam :)

xoxo

2022-08-30 08:12:44

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121503C

100%
Ocena: 5

Zachwycający jest ten model. Uwiodła mnie oczywiście ta różowa tarcza. Szukałam zegarka w czerni i srebrze, ale ten przykuł mój wzrok i musiałam go kupić :D Bardzo się cieszę z zakupu, zegarek jest piękny, wygląda świetnie. Bardzo dobrze wykonany, świetna bransoleta, ten grawer na deklu... Polecam!

Marianna

2022-08-29 10:33:51

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121503C

100%
Ocena: 5

Bardzo ładna dla oka stylistyka - kolor, bransoleta, to podwójne wykończenie stali szlachetnej robi dobre wrażenie. Uwielbiam takie małe klasyki w nowoczesnej odsłonie. I ta fantastyczna tarcza, ten kolor jest świetny, a do tego jest niezwykle czytelna. Super zakup, polecam.

Krystyna

2022-08-29 10:28:29

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121502C

100%
Ocena: 5

Przepiękny zegarek. Przesyłka przyszła ekspresowo i wszystko było porządnie zapakowane. Polecam :)

Fenia

2022-08-29 10:17:19

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121502C

100%
Ocena: 5

Mam i sobie chwalę :) To świetny dodatek na każdą okazję. Jednocześnie elegancki i niezobowiązujący, a jakość robi wrażenie i ta piękna turkusowa tarcza :) To mówi samo za siebie :)

Ziuta

2022-08-29 10:13:48

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121506C

100%
Ocena: 5

Nie tyle, że ten zegarek doskonale mi się nosi, to jeszcze przyciąga wzrok mój i moich przyjaciół przez tę elegancką i nowoczesną stylistykę. Kocham połączenia srebrnego koloru z różowym złotem, a w tym zegarku to jest coś pięknego :) Kusiło, kusiło i w końcu dałam się namówić samej sobie :D Kupiłam go już jakiś czas temu i nie żałuję :) Super jakość!

Liza

2022-08-29 09:21:20

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221502

100%
Ocena: 5

Pracuję w biurze na stanowisku, które wymaga częstych spotkań z klientami, a więc nienagannej prezencji. I ten zegarek pomaga mi o nią dbać. Wygląda rewelacyjnie w zestawieniu z garniturem, nie jest nachalny, ale przyciąga spojrzenia. Jak do tej pory to mój ideał. Polecam.

Wiktor

2022-08-24 08:18:52

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221505

100%
Ocena: 5

To świetny garniturowiec, który sprawdzi się też na mniej oficjalne okazje. Jakość materiałów czuć i widać już przy pierwszym założeniu. Z czystym sumieniem mogę polecić :)

Artur

2022-08-22 07:30:04

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221502

100%
Ocena: 5

Kupiłam ten zegarek w prezencie urodzinowym dla taty i wracam z recenzją, którą kazał mi tu umieścić :) To tak, zegarek po kilku miesiącach noszenia dalej wygląda jak nowy, zbiera dużo komplementów, szczególnie za kolor, a do tego jest czytelny i dokładny. Zachwyty nad wyglądem podzielam, a co do reszty musicie zaufać słowom taty :)

E.

2022-08-17 12:30:53

Zegarek męski Epos Passion Automatic 3501.132.20.13.25

80%
Ocena: 4

Super zegarek, ale: rezerwa chodu to nie 38 h, a w praktyce 15-20 godzin. W ciągu doby spieszy 2 minuty. Wymaga pilnowania, ustawiania i stałej regulacji. :)

Marek

2022-08-12 14:36:57

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121503C

100%
Ocena: 5

Piękny i delikatny - marzenie chyba każdej kobiety :) Zegarek ma same zalety, a kupiłam go już chyba z miesiąc temu. Wygodna bransoleta, subtelny odcień tarczy i dokładna praca mechanizmu :) 10/10

Beti

2022-08-08 11:09:37

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121504C

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo elegancki, klasyczny i ze świetnej jakości materiałów. Uwielbiam te modele o tak ponadczasowym wykonaniu. Sprawdzają się. Jestem z niego bardzo zadowolona :)

Terenia

2022-08-08 10:52:43

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221505

100%
Ocena: 5

Zachwycająca klasyka w ponadczasowej formie. Wysoka jakość sprawia, że zegarek posłuży długie dłuugie lata. Jestem zadowolony z zakupu, bo model pasuje mi i na co dzień, i na wyjścia, zbiera mnóstwo komplementów. Polecam!

Mikołaj

2022-08-02 12:42:12

Zegarek męski Venezianico Nereide Ultraleggero 3921508C

100%
Ocena: 5

Ten model noszę już jakiś czas i muszę przyznać, że sprawdza się pod każdym względem. Bransoleta nie powoduje dyskomfortu podczas noszenia :)

Alojzy

2022-08-02 12:37:24

Zegarek męski Venezianico Nereide Ultraleggero 3921508C

100%
Ocena: 5

Dostałem ten model od żony na pierwszą rocznicę ślubu i nie mogła trafić lepiej, model jest idealny w każdym detalu. Dziękuję!

Joachim

2022-07-26 13:58:11

Zegarek męski Casio EDIFICE Bluetooth Premium Schedule Timer Sapphire ECB-30P-1AEF

100%
Ocena: 5

Super, mąż bardzo zadowolony z prezentu!

Joanna

2022-07-19 22:45:59

Zegarek damski Pierre Ricaud Classic P51023.1212Q

100%
Ocena: 5

Zegarek prosty, delikatny i idealny w swej prostocie, takiego zegarka szukałam od dłuższego czasu. Pomimo grawerowania realizacja błyskawiczna ❤️ gratuje i polecam każdemu, kto szuka zegarka idealnego. Dziękuję!

Pańcia

2022-05-11 19:54:32

Elementy 1 do 40 715 całkowita