Opinie o zegarkach

Opinie o zegarkach wszystkich marek

Poznaj opinie o zegarkach autorstwa naszych zadowolonych klientów. Poznaj kilkasiesiąt tysięcy zweryfikowanych opinii na temat zegarków na rękę to doskonała baza wiedzy i doświadczeń zakupowych polskich klientów.

Opinie o zegarkach na rękę Fabrykazegarków.pl

Sprawdź już teraz recenzje i komentarze o zegarkach dla wybranej marki. Kupuj zegarki sprawdzone przez wiarygodnych użytkowników i wybierz model zegarka na rękę, który spełni Twoje oczekiwania.

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów dotyczących zegarków!

Zegarek męski Timex Chrono FullBlack TW2T21200SS

100%
Ocena: 5

Długo zastanawiałem się nad wyborem zegarka i cieszę się, że postawiłem na ten. Timex jest bardzo znany i teraz już się nie dziwię dlaczego. Model jest rewelacyjny, spełnia moje wszystkie oczekiwania. Szybka przesyłka.

Mariusz

2022-11-15 13:03:05

Zegarek męski Timex Chrono FullBlack TW2T21200SS

100%
Ocena: 5

Super! Kolor idealny, tarcza duża i czytelna do tego podświetlana! Fajnie się układa na ręku i pasuje nawet do koszuli.

Radek

2022-11-15 13:01:05

Zegarek męski Timex Chrono FullBlack TW2T21200SS

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo mi się podoba, wygląda super. Noszę go codziennie odkąd tylko przyszedł. Bardzo szybka przesyłka. Nie mam zastrzeżeń

Henryk

2022-11-15 13:00:12

Zegarek męski Timex Chrono FullBlack TW2T21200SS

100%
Ocena: 5

Zegarek fajny, spełnia wszystkie moje oczekiwania. Transakcja przebiegła pomyślnie, szybko i bez jakichkolwiek problemów. Szybka przesyłka to ogromny plus. Polecam serdecznie.

Grzesiek

2022-11-14 07:00:10

Zegarek męski Timex Chrono FullBlack TW2T21200SS

100%
Ocena: 5

Jestem bardzo zadowolony nie tylko z zegarka, ale także z całego przebiegu zakupu. Osoby na czacie bardzo miłe i pomocne, pomogły mi dobrać zegarek moich marzeń. Do tego szybka przesyłka. Wszystko na plus, na pewno tu wrócę po więcej! Polecam!

Igor

2022-11-14 06:57:56

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121504C

100%
Ocena: 5

Zegareczek schludny, ładnie się prezentuje na nadgarstku :)

Zuza

2022-08-30 09:27:25

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121504C

100%
Ocena: 5

Super zegarek! Właśnie o takim przez długi czas myślałam! Na razie zakładam go tylko na specjalne okazje. Niby klasyczny, ale robi szał wśród znajomych :) Gorąco polecam :)

xxx

2022-08-30 08:41:08

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121506C

100%
Ocena: 5

Dziewczyna jest z niego bardzo zadowolona. Mało brakuje, a niedługo zacznie go zakładać na noc ;P Jeszcze raz dziękuję miłej pani z obsługi za profesjonalną pomoc w wyborze :) Udało się :) Sklep i zegarek oceniam na 10/10 :D

Filip

2022-08-30 08:15:44

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121506C

100%
Ocena: 5

Zegareczek jest śliczny :3 Skusiłam się na jego zakup zachęcona dobrymi opiniami :) Nie mogę się doczekać dostawy i z niecierpliwością czekam :)

xoxo

2022-08-30 08:12:44

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121507C

100%
Ocena: 5

Uwielbiam klasyczne zegarki i od pierwszego wejrzenia zakochałam się w tym :) Długo nie musiałam się zastanawiać. Szybka przesyłka, a po otworzeniu pudełka, no po prostu oniemiałam. Bardzo piękne i żywe kolory i ta bransoleta.... No cudo :)

krycha

2022-08-30 07:46:05

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121507C

100%
Ocena: 5

Poszukiwałam odpowiedniego zegarka do biura do pracy i tak trafiłam na ten model. Przyznam, że jeszcze nie słyszałam o tej marce, ale postanowiłam zaryzykować i nie zawiodłam się. Bardzo elegancki, praktyczny i pasujący nie tylko do garnituru kobiecego. Super. Plus za szybką realizację.

Katarzyna

2022-08-30 07:43:46

Zegarek męski Venezianico Redentore Riserva di Carica 1321501

100%
Ocena: 5

Ten konkretny zegarek mam od niedawna, a samą markę znam już od pewnego czasu. Bardzo cenię sobie te produkty, bo wiem, że to gwarancja dobrego wykonania, stylu i precyzji. Venezianico naprawdę oferuje piękne, klasyczne i nowoczesne zegarki klasy premium w przystępnej cenie. Dla mnie to jest duży plus. Przyznam, że na żywo te kolory wyglądają znacznie lepiej niż na zdjęciach.

Rick

2022-08-30 07:39:01

Zegarek męski Venezianico Redentore Riserva di Carica 1321501

100%
Ocena: 5

Zegarek super. Polecam.

Matt

2022-08-30 06:28:20

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121503C

100%
Ocena: 5

Zachwycający jest ten model. Uwiodła mnie oczywiście ta różowa tarcza. Szukałam zegarka w czerni i srebrze, ale ten przykuł mój wzrok i musiałam go kupić :D Bardzo się cieszę z zakupu, zegarek jest piękny, wygląda świetnie. Bardzo dobrze wykonany, świetna bransoleta, ten grawer na deklu... Polecam!

Marianna

2022-08-29 10:33:51

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121503C

100%
Ocena: 5

Bardzo ładna dla oka stylistyka - kolor, bransoleta, to podwójne wykończenie stali szlachetnej robi dobre wrażenie. Uwielbiam takie małe klasyki w nowoczesnej odsłonie. I ta fantastyczna tarcza, ten kolor jest świetny, a do tego jest niezwykle czytelna. Super zakup, polecam.

Krystyna

2022-08-29 10:28:29

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121502C

100%
Ocena: 5

Przepiękny zegarek. Przesyłka przyszła ekspresowo i wszystko było porządnie zapakowane. Polecam :)

Fenia

2022-08-29 10:17:19

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121502C

100%
Ocena: 5

Mam i sobie chwalę :) To świetny dodatek na każdą okazję. Jednocześnie elegancki i niezobowiązujący, a jakość robi wrażenie i ta piękna turkusowa tarcza :) To mówi samo za siebie :)

Ziuta

2022-08-29 10:13:48

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121506C

100%
Ocena: 5

Nie tyle, że ten zegarek doskonale mi się nosi, to jeszcze przyciąga wzrok mój i moich przyjaciół przez tę elegancką i nowoczesną stylistykę. Kocham połączenia srebrnego koloru z różowym złotem, a w tym zegarku to jest coś pięknego :) Kusiło, kusiło i w końcu dałam się namówić samej sobie :D Kupiłam go już jakiś czas temu i nie żałuję :) Super jakość!

Liza

2022-08-29 09:21:20

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121507C

100%
Ocena: 5

Jestem bardzo usatysfakcjonowana tym zegarkiem :) To mój prezent na 40. urodziny od męża i dzieci :) Mąż mi powiedział, że "idealny zegarek dla idealnej kobiety" - zrobił mi tym dzień :) Sam model jest po prostu piękny i elegancki i aż łezka się w oku kręci :) Bardzo mnie ucieszył dedykowany grawer na oddzielnej tabliczce. Jak najbardziej polecam :)

Wiktoria M.

2022-08-29 09:18:04

Zegarek męski Venezianico Redentore Riserva di Carica 1321501

100%
Ocena: 5

Przez baaardzo długi czas szukałem zegarka pasującego do mnie i mojego stylu. Chciałem czegoś z klasą, ale też nienudnego i sztampowego. Pani z obsługi klienta doradziła mi ten właśnie zegarek i okazał się on być strzałem w dziesiątkę :) Jest taki jak ja, precyzyjny, elegancki... Bardzo podobają mi się jego kolory, zwracają uwagę, a jednocześnie są dyskretne. Super zegarek :) Cieszę się nim już z dobry miesiąc i nie żałuję :)

Konrad

2022-08-29 09:04:52

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221504

100%
Ocena: 5

Venezianico to moje zegarkowe odkrycie tego roku! Uwielbiam wyszukiwać mało znane marki, niszę w świecie zegarmistrzowskim. Szukam zazwyczaj poza Szwajcarią, żeby skonfrontować jakość Swiss Made i nie Swiss Made :) Venezianico dorównuje wielu "szwajcarom" wykonaniem i działaniem. Zachwyt!

Robert

2022-08-26 07:31:48

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221503

100%
Ocena: 5

Kolor niecodzienny, ale to właśnie w nim tkwi urok tego zegarka. Pozwala się wyróżnić, a jednocześnie jest bardzo elegancki. Cieszę się, że zdecydowałem się na trochę wyrazistego koloru!

Błażej

2022-08-26 07:18:18

Zegarek męski Venezianico Nereide Ultraleggero 3921501

100%
Ocena: 5

Zegarek mam już miesiąc i ciągle nie mogę się na niego napatrzeć. Najlepszy zakup, jaki sobie sprawiłem w tym roku!

Ijon

2022-08-25 11:24:52

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221502

100%
Ocena: 5

Pracuję w biurze na stanowisku, które wymaga częstych spotkań z klientami, a więc nienagannej prezencji. I ten zegarek pomaga mi o nią dbać. Wygląda rewelacyjnie w zestawieniu z garniturem, nie jest nachalny, ale przyciąga spojrzenia. Jak do tej pory to mój ideał. Polecam.

Wiktor

2022-08-24 08:18:52

Zegarek męski Venezianico Redentore Riserva di Carica 1321504

100%
Ocena: 5

Zdecydowanie warto postawić na ten zegarek. Podobają mi się niebieskie detale i dopracowanie każdego szczegółu. Pasek nie obciera nadgarstka, a godzina jest doskonale widoczna niezależnie od warunków pogodowych. Całość działa dokładnie i nie sprawia żadnych problemów. Polecam.

Michał

2022-08-23 05:52:04

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221507

100%
Ocena: 5

Zegarek podbił serce mojego męża. Dostał go z okazji naszej rocznicy i mówi, że nie mógłby wymarzyć sobie lepszego prezentu. Model super prezentuje się na nadgarstku, detale i grawer na tyle robią wrażenie :)

Anna

2022-08-23 05:47:00

Zegarek męski Venezianico Redentore Riserva di Carica 1321503

100%
Ocena: 5

Ta szarość to strzał w dziesiątkę! Kto by się spodziewał, że będzie wyglądać super z ciemnym i jasnymi ubraniami :D W ten sposób jeden dodatek pasuje mi do wszystkiego i coś czuję, że posłuży jeszcze długo, jakość fenomenalna!

Radek

2022-08-22 07:42:17

Zegarek męski Venezianico Redentore Riserva di Carica 1321502

100%
Ocena: 5

Udany prezent dla męża. Zadowolony "nosiciel" mówi, że znajomi w pracy prawią mu liczne komplementy na temat zegarka. Ten niespotykany w zegarkach kolor był zdecydowanie trafnym wyborem :)

Julia

2022-08-22 07:37:06

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221505

100%
Ocena: 5

To świetny garniturowiec, który sprawdzi się też na mniej oficjalne okazje. Jakość materiałów czuć i widać już przy pierwszym założeniu. Z czystym sumieniem mogę polecić :)

Artur

2022-08-22 07:30:04

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221504

100%
Ocena: 5

Polecam wszystkim, którzy cenią jakość i luksusowe dodatki w przystępnej cenie. Zegarek sprawuje się idealnie i tak samo wygląda.

Tymon

2022-08-22 07:21:51

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221503

100%
Ocena: 5

Bogata czerwień przyciągnęła mnie do tego zegarka. Idealnie oddaje klimat Wenecji, skąd parę dni temu wróciłem. Kolor świetnie komponował się lampką czerwonego wina. Zegarek polecam, jakość na najwyższym poziomie :)

Julek

2022-08-18 10:57:54

Zegarek męski Venezianico Redentore 1221502

100%
Ocena: 5

Kupiłam ten zegarek w prezencie urodzinowym dla taty i wracam z recenzją, którą kazał mi tu umieścić :) To tak, zegarek po kilku miesiącach noszenia dalej wygląda jak nowy, zbiera dużo komplementów, szczególnie za kolor, a do tego jest czytelny i dokładny. Zachwyty nad wyglądem podzielam, a co do reszty musicie zaufać słowom taty :)

E.

2022-08-17 12:30:53

Zegarek męski Venezianico Redentore Riserva di Carica 1321504

100%
Ocena: 5

Ten zegarek to mój prezent urodzinowy od najbliższych, często robimy sobie podarki z Fabryki Zegarków, bo mamy dobre doświadczenia z tym sklepem. Cieszę się z tego modelu, nie jest to kolejny nudny czarny zegarek, bo robotę robią tu niebieskie szczegóły. W ten sposób mam jednocześnie klasyczny i oryginalny dodatek/

Nikodem

2022-08-17 12:21:48

Zegarek męski Venezianico Redentore Riserva di Carica 1321503

100%
Ocena: 5

Uznawana przez wielu za nudną szarość tutaj wygląda bardzo dobrze. Powłoka antyrefleksyjna na szkle faktycznie ułatwia odczyt godziny, a dzięki wskazaniu rezerwy chodu wiem, że zbliża się czas "rozładowania" zegarka. Pasek z naturalnej skóry sprawia, że nic nie uwiera i nie obciera podczas noszenia. Cieszę się, że wybrałem właśnie ten model.

Kuba

2022-08-17 12:17:03

Zegarek męski Venezianico Redentore Riserva di Carica 1321502

100%
Ocena: 5

Przemawia do mnie ideologia Venezianico, a do tego w kolekcji mam już trochę szwajcarskich modeli. Zdecydowałem się więc na to niebieskie cudo, które jakością wcale nie odbiega od zegarków Swiss Made. Działanie na najwyższym poziomie oraz położenie nacisku na detale to doskonałe posunięcie ze strony producentów. To właśnie design i bezawaryjność czynią z tego zegarka dodatek idealny, który posłuży przez lata.

Piotr

2022-08-17 12:07:49

Zegarek męski Epos Passion Automatic 3501.132.20.13.25

80%
Ocena: 4

Super zegarek, ale: rezerwa chodu to nie 38 h, a w praktyce 15-20 godzin. W ciągu doby spieszy 2 minuty. Wymaga pilnowania, ustawiania i stałej regulacji. :)

Marek

2022-08-12 14:36:57

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121503C

100%
Ocena: 5

Piękny i delikatny - marzenie chyba każdej kobiety :) Zegarek ma same zalety, a kupiłam go już chyba z miesiąc temu. Wygodna bransoleta, subtelny odcień tarczy i dokładna praca mechanizmu :) 10/10

Beti

2022-08-08 11:09:37

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121504C

100%
Ocena: 5

Zegarek bardzo elegancki, klasyczny i ze świetnej jakości materiałów. Uwielbiam te modele o tak ponadczasowym wykonaniu. Sprawdzają się. Jestem z niego bardzo zadowolona :)

Terenia

2022-08-08 10:52:43

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121501C

100%
Ocena: 5

W życiu bym nie pomyślała, że żółty tak dobrze wygląda ze srebrnym :D Dodatkowy plus za obsługę sklepu, model pojawił się na moim nadgarstku dzięki radzie z czatu, i nie żałuję :) :)

Magdalena

2022-08-05 13:56:51

Zegarek damski Venezianico Redentore 1121501

100%
Ocena: 5

Jestem usatysfakcjonowana zarówno jakością tego modelu, jak i obsługą sklepu. Mogłam cieszyć się moim zegarkiem już następnego dnia!

Elżbieta

2022-08-04 13:56:14

Elementy 1 do 40 1280 całkowita